Vaříme z přírody /

V knize najdete recepty se "starými známými", jako jsou například houby, kopřivy, křen, máta, lichořeřišnice, polníček nebo smetanka. Vedle nich ovšem otevírá svět bylin, které jste v kuchyni nejspíš ještě neokusili. Jahodník obecný, jeřabiny, jetel luční, jitrocel, kuklík, lopuch, merlík...

Celý popis

Hlavní autor: Jarošíková, Blanka, 1958-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Eminent, 2013
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: V knize najdete recepty se "starými známými", jako jsou například houby, kopřivy, křen, máta, lichořeřišnice, polníček nebo smetanka. Vedle nich ovšem otevírá svět bylin, které jste v kuchyni nejspíš ještě neokusili. Jahodník obecný, jeřabiny, jetel luční, jitrocel, kuklík, lopuch, merlík všedobr, potočnice lékařská, růže šípková, sedmikráska chudobka, sléz, šťavel nebo vojtěška setá.
Fyzický popis: 220 s. : il.
Bibliografie: Obsahuje bibliografii.
ISBN: 978-80-7281-459-6 :