Síla přírodní fermentace jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, v...

Celý popis

Hlavní autor: Katz, Sandor Ellix, 1962-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha Grada 2015
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Přebuz

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700349557 349557 VF 641.5/.8 (neuvedeno) Dostupné