Síla přírodní fermentace jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, v...
Main Author: | Katz, Sandor Ellix, 1962- |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha
Grada
2015
|
Edition: | 1. vyd. |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Přebuz
Call Number: |
VF 641.5/.8 |
---|---|
Copy 315700349557 | Available |