Síla přírodní fermentace jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, v...
Hlavní autor: | Katz, Sandor Ellix, 1962- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha
Grada
2015
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01814nam a2200337 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 86033 | ||
005 | 20171114205058.0 | ||
008 | 150527s2015 xr |||||||||||||||||cze d | ||
015 | |a cnb002650100 | ||
020 | |a 978-80-247-5214-3 : |c 297.00 Kč |q (brož.) | ||
035 | |a (OCoLC)904579646 | ||
040 | |a SOG001 |b cze | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
080 | |a 641.5/.8 |2 h | ||
100 | 1 | |a Katz, Sandor Ellix, |d 1962- |7 xx0192312 |4 aut |9 898072 | |
245 | 1 | 0 | |a Síla přírodní fermentace |b jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur |c Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková] |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha |b Grada |c 2015 | ||
300 | |a 255 s. : |b il. ; |c 21 cm | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy. | ||
520 | 2 | |a Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována. | |
653 | |a fermentace |a jídla |a kvašení |a potraviny | ||
655 | 7 | |a příručky |2 czenas |9 192177 | |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |2 czenas |9 192032 | |
765 | 0 | |t Wild fermentation |9 Česky | |
901 | |b 9788024752143 |f 1. vyd. |o 20150217 | ||
910 | |a SOG001 | ||
998 | |a 002650100 | ||
999 | |c 86033 |d 86033 | ||
942 | |c KN | ||
993 | |0 0 |1 315700349557 |4 0 |6 VF_641_500000000000000__8 |7 0 |9 205379 |a 237.60 |b 0 |c 349557 |e 0 |f SKR |g VF 641.5/.8 |h 297.00 |i Kosmas s.r.o. |j 107 |l VF |r 2017-06-13 |t 5 |w 2017-06-13 |y KN |