Iveta a české sladkosti /

Vůně vanilky, těsto upečené dozlatova, neodolatelné kombinace ingrediencí – to jsou Ivetiny domácí koláče, buchty, lehké nadýchané dorty, nejrůznější cukroví, dezerty, pečivo a osvěžující zmrzliny. Příprava je jednoduchá a zvládne ji každý!

Hlavní autor: Fabešová, Iveta, 1984-
Další autoři: Hrbková, Alena
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2012
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Přebuz

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700339979 339979 VF 641.5/.8 (neuvedeno) Dostupné