Jídlo, které je skutečným jídlem /
Autor: Havlová, Barbora
Vydáno: (2020)
Babské rady profesorky Strunecké /
Aktualizované a rozšířené vydání o problematice Covid19. Babské rady profesorky Strunecké poskytují čtenářům stručné, ale srozumitelné informace o levných a zdravých potravinách, o jídle jako léku v prevenci rakoviny, srdečně-cévních onemocnění, autismu a Alzheimerovy nemoci. Rodiče v této publikaci...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Strunecká, Anna, 1944- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Petrovice :
ProfiSales,
[2021]
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Jídlo, které je skutečným jídlem /
Autor: Havlová, Barbora
Vydáno: (2020) -
Cesta zpátky k sobě : buď tím, kým opravdu jsi /
Autor: Königová, Lucie, 1975-
Vydáno: (2021) -
Zářit a nevyhořet : syndrom vyhoření a 11 silných příběhů úspěšných lidí /
Autor: Moravcová, Iva, 1967-
Vydáno: (2019) -
Zhubněte lehce a navždy : recepty, inspirace, krabičky /
Autor: Mandžuková, Jarmila, 1959-
Vydáno: (2021) -
Mýty na talíři : proč téměř nic z toho, co se říká o jídle, není pravda /
Autor: Spector, T. D. 1958-
Vydáno: (2023)