Lahoda : evoluce lidských chutí /
Touha po lahodných chutích ovlivnila běh lidských dějin. Rob Dunn a Monica Sanchezová nabízejí nový pohled na to, proč nám jídlo přináší radost. Jak chuť přispěla ke vzniku prvních nástrojů, jaký mohla mít vliv na vyhynutí dávných velkých savců a jak se podílela na evoluci nejchutnějších a nejtučněj...
Hlavní autor: | Dunn, Rob R. |
---|---|
Další autoři: | Sanchez, Monica, Šindelka, Jan, 1980- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
Host,
2022
|
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Přebuz
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315700383835 | 374908 | VF 57 | (neuvedeno) | Dostupné |