Lahoda : evoluce lidských chutí /

Touha po lahodných chutích ovlivnila běh lidských dějin. Rob Dunn a Monica Sanchezová nabízejí nový pohled na to, proč nám jídlo přináší radost. Jak chuť přispěla ke vzniku prvních nástrojů, jaký mohla mít vliv na vyhynutí dávných velkých savců a jak se podílela na evoluci nejchutnějších a nejtučněj...

Celý popis

Hlavní autor: Dunn, Rob R.
Další autoři: Sanchez, Monica, Šindelka, Jan, 1980-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Brno : Host, 2022
Vydání: První vydání
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Přebuz

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700383835 374908 VF 57 (neuvedeno) Dostupné