Vaříme z přírody /

V knize najdete recepty se "starými známými", jako jsou například houby, kopřivy, křen, máta, lichořeřišnice, polníček nebo smetanka. Vedle nich ovšem otevírá svět bylin, které jste v kuchyni nejspíš ještě neokusili. Jahodník obecný, jeřabiny, jetel luční, jitrocel, kuklík, lopuch, merlík...

Celý popis

Hlavní autor: Jarošíková, Blanka, 1958-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Eminent, 2013
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Přebuz

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700340217 340217 VF 641.5/.8 (neuvedeno) Dostupné