Jídlo, které je skutečným jídlem /
Autor: Havlová, Barbora
Vydáno: (2020)
Lahoda : evoluce lidských chutí /
Touha po lahodných chutích ovlivnila běh lidských dějin. Rob Dunn a Monica Sanchezová nabízejí nový pohled na to, proč nám jídlo přináší radost. Jak chuť přispěla ke vzniku prvních nástrojů, jaký mohla mít vliv na vyhynutí dávných velkých savců a jak se podílela na evoluci nejchutnějších a nejtučněj...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Dunn, Rob R. |
---|---|
Další autoři: | Sanchez, Monica, Šindelka, Jan, 1980- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
Host,
2022
|
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Jídlo, které je skutečným jídlem /
Autor: Havlová, Barbora
Vydáno: (2020) -
Zápisky z blázince II /
Autor: Macháček, Miroslav, 1922-1991
Vydáno: (2022) -
Pandemie /
Autor: Kubal, Michal, 1976-
Vydáno: (2020) -
Evoluce : Prozkoumejme svět fascinujících objevů a myšlenek, které objasňují úžasnou rozmanitost života na Zemi /
Autor: Gamlin, Linda
Vydáno: (1993) -
Původ člověka : [ilustrovaná historie lidské evoluce] /
Autor: Palmer, Douglas
Vydáno: (2009)