Jídlo, které je skutečným jídlem /
Autor: Havlová, Barbora
Vydáno: (2020)
Mýty na talíři : proč téměř nic z toho, co se říká o jídle, není pravda /
Publikace odborníka na výživu rozebírá módní trendy ve stravování, diety, doporučení či triky a ukazuje, že za nimi často spíše než věda stojí marketing, lidové pověry nebo třeba vládní programy.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Spector, T. D. 1958- |
---|---|
Další autoři: | Kačer, Tomáš, 1979- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
Host,
2023
|
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Jídlo, které je skutečným jídlem /
Autor: Havlová, Barbora
Vydáno: (2020) -
Zhubněte lehce a navždy : recepty, inspirace, krabičky /
Autor: Mandžuková, Jarmila, 1959-
Vydáno: (2021) -
Babské rady profesorky Strunecké /
Autor: Strunecká, Anna, 1944-
Vydáno: (2021) -
Jídla pro zdraví /
Autor: Šestáková, Alena
Vydáno: (1994) -
Průvodce pro nesmělé dívky : jak získat báječné tělo /
Autor: Naik, Anita
Vydáno: (2008)